Advertentie

Welkom bij Spain Online. Al sinds 1996 zijn wij actief op internet en door de jaren heen hebben we door middel van eigen ervaringen veel informatie verzameld over Spanje. En wat is er dan mooier om die informatie te delen op deze website. Wij proberen je op deze site dan ook zo goed mogelijk van informatie te voorzien en de informatie proberen wij ook continu te actualiseren.

In het onderdeel Algemeen op deze website vind je algemene informatie over Spanje. Van de monarchie tot reisinformatie en geografie. In het onderdeel Costa's geven we je een totaal overzicht de diverse kustgebieden en informatie over de diverse badplaatsen. Het onderdeel regio's geeft een overzicht van alle autonome regio's van Spanje. In dit onderdeel vind je ook alle belangrijke steden per regio.

Uiteraard vernemen wij graag van je wat je van deze website vindt en wat we nog kunnen verbeteren. Je kunt al je feedback kwijt in ons contactformulier. Wij wensen je heel veel plezier met het bezoeken van de virtuele reis door Spanje, die hier begint.